Ventilatie

Om een aangenaam en gezond binnenklimaat te krijgen in uw woning, is een juiste ventilatie enorm belangrijk. Het is niet voldoende om elke dag een aantal ramen open te zetten. Op die manier komt er wel lucht binnen, maar die verse lucht kan niet opnieuw afgevoerd worden. En een vochtige omgeving zorgt voor heel wat problemen. Renovocht helpt u graag bij het correct ventileren van uw woning.

Mechanische ventilatie voor een gezond leefklimaat

Zelfs in ruimtes waar u geregeld een raam openzet, blijft de lucht hangen. In uw badkamer of keuken bijvoorbeeld. Verse lucht die niet afgevoerd kan worden, veroorzaakt schimmels en lokt ongedierte zoals huisstofmijt. Wilt u uw huis op een correcte manier ventileren, kies dan voor een mechanische ventilatie:

  • Lucht komt in beweging
  • Lucht wordt voortdurend ververst en drooggemaakt
  • U maakt komaf met vochtige lucht en onaangename geurtjes
  • U voelt zich frisser en gezonder
Gratis diagnose 0800 62 108 of klik hier

Een oplossing voor ventilatie: afzuiging

Afzuiginstallaties worden in nieuwbouwwoningen vaak al standaard geïnstalleerd. Deze systemen zorgen voor afzuiging van lucht op strategische plaatsen, zoals de keuken, badkamer en het toilet. Door de afzuiging kan schone lucht de plaats innemen van vochtige lucht en geurtjes die u liever niet in huis hebt.

Prima ventilatie dankzij Renovocht

Schakel de experts van Renovocht in voor een fris en gezond huis. Wij komen ter plaatse kijken hoe het met uw ventilatie gesteld is en stellen een offerte volledig op maat op.
We hebben een jarenlange ervaring en een doorgedreven expertise op het vlak van ventilatie. Dat garandeert dat het werk op een professionele manier uitgevoerd wordt. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor andere problemen, zoals opstijgend vocht en kelderdichtingen. Neem vandaag nog contact met ons op.