Over ons

Hebt u last van vocht in uw woning? Renovocht is zeer deskundig en ervaren op het gebied van vochtbestrijding. Met Renovocht haalt u de beste vochtbestrijders in huis. Wij brengen u graag een bezoek voor een kosteloze diagnose van uw vochtproblemen.

Vocht bestrijden

Vocht bestrijden begint met een goede ventilatie van uw woning. Daarmee kunt u al heel wat vochtproblemen voorkomen. Blijft u last ondervinden van vocht en schimmelvorming? Dan is het tijd om Renovocht in te schakelen. Onze specialisten weten gegarandeerd raad met de bestrijding van uw vochtprobleem.

Oplossing op maat

Renovocht, uw firma voor vochtbestrijding, heeft volop ervaring met de lastigste situaties. Vochtbestrijding in muren, water in de kelder, condensatie, schimmelvorming,… als het met vocht te maken heeft, dan weten wij er wel raad mee. Onze specialisten komen graag langs voor een advies en oplossing op maat.

Gratis diagnose 0800 62 108 of klik hier

Effectief en betaalbaar

Vocht bestrijding in huis is een probleem dat serieuze aandacht vergt. In een vochtige woning moet u doorgaans meer stoken en kan de energierekening dus flink oplopen. Bovendien is een vochtige woning bijzonder ongezond voor u en uw gezin. Onze technische adviseurs brengen u graag een bezoek om uw specifieke situatie te analyseren en u van passend advies te voorzien. Om het probleem grondig én betaalbaar aan te pakken leveren we een oplossing op uw maat en binnen uw budget.

Schakel Renovocht in

Naast vochtbehandeling is Renovocht ook expert in ventilatie,kelderdichting en injecteren van muren tegen vocht. Contacteer ons nu!

Blijf op de hoogte

van de nieuwste technieken, referenties en tips & tricks overgoten met een ludiek sausje. Uw e-mailadres is bij ons veilig.